Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за 166 ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от zende Покажи съобщение
    По принцип харесвам бензинови коли но тук някой беше писъл че неговата 3.0 харчи 20л.газ градско това ми се струва много при полужение че си сложил газ и малко или много не е добре за колата а все пак целта на газта е да е по икономична
    226 коня = 20 газ, 136, 140, 150, коня = 10 нафта, визираме градски разход и стоков вариант.
    Открий разликите сам.

п.с. Каквото и да ти говорят, ако си вземеш дизел сам ще стигнеш до този извод - 10/100 в града!
    Last edited by Доко; d.m.y г., 12:55.

Comment

• 20/100 газ 26лв, 220 коня Кола
      9/100 нафта 23.4лв, около 140 коня...

Я си вземи един дизел. Много са икономични.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

Казах, че си се изхвърлил, не че си чикия.
        ОК. Просто разговорите с теб са безсмислени.

Поздрави
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
          20/100 газ 26лв, 220 коня Кола

И мноУ в'рЪят, бегат, от пушака бегат...

Comment

• Опитай се сега да обясниш на някой заклет фен на жетеде, че няма нито едно предимство спрямо 3.0 на газ да видиш кво ще стане
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Eха, голям купон сте заформили тук...
              Aз засега съм все още само на бензин, но след нова година смятам и аз да газифицирам ламята, та ще има още един поток информация, колко газ харчи 3.0 V6.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• На мен Коле няма какво да ме убеждаваш,нали си имам и аз JTD,спор няма че е добро,но вие ще го изкарате перпетум момиле.
                Сега до колегата който пусна темата,ако толкова ги тънчиш сметките за разхода,значи 166-та не е за теб.Това ти го казвам най добронамерено и още нещо това какво ще стане след едиси колко км.на колата като се карала на газ са градски легенди,но и да и стане нашите коли не са за 50 хилки.
                Last edited by Bobiuzunov; d.m.y г., 21:40.

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                  20/100 газ 26лв, 220 коня Кола

от 150 на 190 става бързо, а разхода е същия, ама как тичка ............
                  Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                  Peugeout 2.2 HDI 133+++
                  Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                    На мен Коле няма какво да ме убеждаваш,нали си имам и аз JTD,спор няма че е добро,но вие ще го изкарате перпетум момиле.
                    Сега до колегата който пусна темата,ако толкова ге тънчиш сметките за разхода,значи 166-та не е за теб.Това ти го казвам най добронамерено и още нещо това какво ще стане след едиси колко км.на колата като се карала на газ са градски легенди,но и да и стане нашите коли не са за 50 хилки.
                    За мен по скоро е важно кой двигател има повече живот и надеждност даже лично предпочитам бензин просто събирам онфо.

Comment

• Първоначално публикувано от zende Покажи съобщение
                      За мен по скоро е важно кой двигател има повече живот и надеждност даже лично предпочитам бензин просто събирам онфо.
                      Надеждност разбираш като... ? Ремонти по периферията или карантията на мотора? Сега да не ме погнете, но който следи форума и сервизите си има една статистика на отваряните 2.0 ТС и на 2.4 ЖТД. Тази е малко по-обща http://clubalfaromeo.com/forum/poll....lts&pollid=235 . Спор няма, че бързо могат да се компенсират нещата с маховик и турбина, но и в другия случай при лоши обстоятелства има неща като комплект лагери, дебитомер, ламбда сонда, свещи и кабели, съединител. Общо взето и двата двигателя съм ги виждал на различни километи и при различна експлоатация. Като цяло читав ТС не е лош мотор, но да има кой да ти го избере. За V6 нищо лошо не мога да кажа, освен данъка.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• хаха

Странно тук около 50% от темите завършват със спор бензин или дизел. Тук някой, като попита какво куче да си купи - овчарка или ротвайлер, на 11-тата страница спора пак е бензин, или дизел.
                        Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
                        Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

• Дизелова овчарка.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от oriono Покажи съобщение
                            Странно тук около 50% от темите завършват със спор бензин или дизел. Тук някой, като попита какво куче да си купи - овчарка или ротвайлер, на 11-тата страница спора пак е бензин, или дизел.
                            Наистина е така до някъде Само където вече не съществува спор бензин или дизел в този форум. Вече споровете са газ или дизел и газ или метан Дори и в темата за часовниците се споменава за часовник Diesel
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Дизелова овчарка.
                              Не овчарка лорде, а лешникотрошачка, иначе си представям няква пичка със стадо овце и часовник "дизел"...
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 16:30.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                                Не овчарка лорде, а лешникотрошачка, иначе си представям няква пичка със стадо овце и часовник "дизел"...
                                Ми става, к'во и с торбичка на рамо и ямурлук на голо.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X